Tekla Structures is een hoogstaande Bouw Informatie Model (BIM) software voor het volledige bouwproces. Het is één tool in plaats van de gebruikelijke “één tool voor iedere fase”. Het stroomlijnt processen van ingenieurs- en tekenbureaus en van productie- en montagebedrijven. Vanwege de open integratie met andere bouwkundige modellen ligt Tekla’s kracht in de uitvoeringsfase van het proces. Duizenden Tekla Structures gebruikers in meer dan 80 landen hebben overal ter wereld succesvolle op BIM gebaseerde projecten opgeleverd.

Tekla is BIMsight Building Information Modeling (BIM) software voor model-gebaseerd project samenwerking. Het is gratis beschikbaar voor iedereen in de bouw. De gemakkelijk toegankelijke applicatie presenteert het volledige bouwproject, inclusief alle benodigde bouw-informatie uit verschillende disciplines.

Met Tekla BIMsight kun je met iedereen communiceren met behulp van het building information model; dus niet alleen Tekla Structures gebruikers maar ook met andere (BIM-software gebruikers)

BIM Software

Deze gratis software biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met BIM en het uitwisselen via IFC.

Download de software van Tekla BIMsight, Tekla Field3D of Solibri en laadt uw model in.

Tekla BIMsight

Download : Tekla BIMsight

Tekla Field3D

Download: Tekla Field3D

Solibri Model Viewer